Altijd een betaalbare en milieuvriendelijke oplossing voor een olie-afscheider

.

In Nederland genereren garages, poetsbedrijven en wasstraten een enorme hoeveelheid olie tijdens hun dagelijkse activiteiten. Als de OLIE voor het instromen van het riool niet wordt behandeld, leidt dat tot enorme verstoppingen in het rioleringsstelsel. Vandaar de verplichting van het hebben van een Olieafscheider die voldoet aan alle gestelde richtlijnen. Olie-afscheiders.nl levert en plaats deze zonder dat u bedrijf dicht hoeft. Want uw zaak daar draait het om.

Olie-afscheiders.nl is in 1993 opgericht en kwam voort uit de gedachte om de ruime ervaring en kennis in afvoertechniek en marktgericht denken te combineren.

De individuele eisen die bedrijven en de industrie aan olieafscheiders stellen, zijn zeer divers. Afhankelijk van de toepassingssituatie kan worden gekozen om de olieafscheider buiten het gebouw in de grond of vrij-opgesteld vorstvrij in een kelder ruimte in een gebouw te plaatsen.Welke olieafscheider heeft u nodig ? De grootte en het materiaal van een olieafscheider zijn o.a. afhankelijk van het aantal apparaten welke er op de vetput gaan lozen, waar gaat u de olieafscheider plaatsen, bovengronds of in de grond, komt er verkeer over de olieafscheider heen? Olie-afscheiders helpt u met de juiste keuze.

Kies voor gemak, flexibiliteit en efficientie.

Olie-afscheiders.nl plaatst, onderhoud en controleert alle soorten olieafscheiders. Waarmee u altijd voldoet aan de gestelde eisen en een perfecte afvoer zal hebben.

Bestel uw olieafscheider nu!